For more information:

TALLINNA TEENINDUSKOOL

1
Business media and news feed
?
Business media page visits - 1878; followers - 18. Reviews - 0; Articles 50+ "Write an opinion on TALLINNA TEENINDUSKOOL!"

Prantsuse suursaadiku ja Eesti Vabariigi Kantselei peakoka ühiskokkamine

Tallinna Teeninduskooli külastasid tulevase Goût de / Good France ürituse raames Prantsuse suursaadik Emmanuel Mignot ja Eesti Vabariigi Kantselei peakokk Taigo Lepik. Goût de / Good France on ülemaailmne gurmeeüritus, mis algatati 2015. aastal... The post Prantsuse suursaadiku ja Eesti Vabariigi Kantselei peakoka ühiskokkamine appeared first on Tallinna Teeninduskool.

Read from original source teeninduskool.ee

Cooperation partners

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Dropdown

all articles

Külalised Hollandist

15.aprillil käisid meie kooli ja tugikeskuse tööga tutvumas üheksa kolleegi Hollandi Alfa Kolledžist. Andsime ülevaate nii kutsekoolide süsteemist Eestis kui ka
teeninduskool.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.